ДБР: Корецький звільняється з бюро через факти "зливу" службової інформації

У ДБР заявили, що керівник слідчої групи Олег Корецький звільняється нібито через факти зливу службової інформації у кримінальних провадженнях

Про це повідомляє пресцентр ДБР.

"Один із працівників Державного бюро розслідувань анонсував своє інтерв'ю з викриттями діяльності керівництва ДБР. Зрозуміло, що все це спекуляції, оскільки, Олег Корецький планує звільнятися з Бюро", - заявили у ДБР.

У бюро заявили, що Корецький звільняється нібито через факти «зливу» службової інформації у кримінальних провадженнях, що знайшло своє підтвердження під час службового розслідування із застосуванням поліграфу.

"Повідомляємо, що даний працівник керував групами слідчих, які розслідували всі провадження відносно п’ятого президента Порошенка з травня 2019 року та особисто за своїм підписом, неодноразово звертався до прокурорів з проханням погодити підозру колишньому високопосадовцю", - пишуть у пресслужбі.

Як визнали у ДБР, дані проекти підозр неодноразово поверталися Офісом генерального прокурора на доопрацювання, через що результати розслідувань тривалий час були відсутніми.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb