Від початку доби на Донбасі постраждало троє українських військових, - штаб ООС

Станом на 17.00 середи, 8 липня, російські окупаційні війська 9 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, троє українських військовослужбовців поранені

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ООС.

Так, бойовики від початку поточної доби дев'ять разів порушили режим припинення вогню, у тому числі з забороненого мінськими угодами озброєння.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", бойовики застосували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети на підступах до Хутора Вольний і Орехового.

Також окупанти з автоматичних гранатометів станкових обстріляв українські позиції поблизу Зайцеве і задіяв БПЛА для скидання пострілу ВОГ-25.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", збройні формування вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в передмісті Авдіївки.

Також ворожої вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів зафіксували у Мар'їнки, Опитного і Старогнатівки.

"За поточну добу троє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлені в лікувальні установи та надана невідкладна допомога лікарів", - йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb