Я президент, гравець та тренер: Ібрагімович бурхливо відреагував на перемогу "Мілана" над "Ювентусом"

Шведський футболіст Златан Ібрагімович заявив, що якби він виступав за "Мілан" з початку сезону, то команда би стала чемпіоном Італії

Про це повідомляє Football Italia.

Про це 38-річний форвард сказав після переможного матчу з "Ювентусом" в чемпіонаті Італії, в якому він забив гол та віддав результативну передачу.

"Я старий, це не секрет! Але вік - це лише цифра. Я відчуваю себе добре і намагаюся всіляко допомагати команді. Я президент, гравець і тренер! Єдиний мінус у тому, що мені платять лише як гравцеві. Якби я був в "Мілані" з початку сезону, ми б взяли скудетто ", - запевнив Ібрагімович.

Між тим, швед не дав однозначної відповіді на питання, чи залишиться він в клубі на наступний сезон.

"Подивимося. Попереду ще місяць, щоб насолоджуватися собою, але ситуація дивна, і ми не можемо це контролювати. Мені дуже подобається в "Мілані". Мені 38 років, моя форма вже не та, що раніше, але я ставлюся до цього з розумом. Я не намагаюся робити те ж саме, що і в 20 років. Якщо я не роблю різницю на полі, мені це не подобається. Я тут не для того, щоб бути талісманом. Я тут, щоб допомагати одноклубникам, команді та вболівальникам", - заявив Ібрагімович.

У нинішньому сезоні нападник зіграв за "Мілан" 13 матчів, забив 6 голів та віддав 3 результативні передачі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb