Flydubai відновила рейси з Дубая до Борисполя

Flydubai відновила регулярні польоти в аеропорт Бориспіль з Дубая після майже 4 місяців перерви

Про це повідомляє avianews.

Згідно з повідомленням, першим рейсом FZ 727 на 174-містному літаку Boeing 737-800 в Україну прибули 175 пасажирів, включаючи немовлят. Аналогічний рейс заплановано на виліт з Києва.

За інформацією видання, рейс внесений у розклад на липень та серпень з частотою три рази на тиждень по понеділках, середах і п'ятницях. У перший тиждень польоти виконуватимуться по середах, п'ятницях і неділях.

Зазначається, що з 7 липня Дубай знову відкритий для іноземних туристів, однак пасажири мають пройти ряд процедур для в'їзду в емірат.

Так, перед вильотом туристам необхідно заповнити форму про стан здоров'я та оформити медичну страховку.

Крім того, однією з умов поїздки є наявність довідки про проходження ПЛР-тестування на коронавірус з негативним результатом з максимальним строком дії не більше 96 годин.

У виданні додали, що окрім Flydubai з 11 липня рейси Київ-Дубай планує відновити авіакомпанія МАУ. У графік польоти внесені з вильотом з Києва по середах і суботах і поверненням наступного дня.

У виданні також нагадали, що станом на 6 липня Міністерство охорони здоров'я України вніс ОАЕ у червоний список країн за кількістю активних випадків COVID-19. Це означає, що всі пасажири, які прилітають в Україну з Дубая, мають пройти 14-денну обсервацію, самоізоляцію вдома з контролем через додаток Дій вдома або здати в Україні ПЛР-тест на коронавірус. У випадку негативного результату самоізоляція може бути припинена. Приймаються лише довідки українських лабораторій.