Нафтогаз візьме участь у конкурсі на постачальника "останньої надії"

НАК "Нафтогаз України" та Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" подали документи для участі в конкурсі на постачальника "останньої надії"

Про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз України" у Facebook.

"НАК "Нафтогаз" та наша Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" подали документи для участі в конкурсі на постачальника "останньої надії" (ПОН)", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що дієздатний ПОН - це страховка для споживача, який з якихось форс-мажорних обставин залишився без постачальника. ПОН постачатиме газ будь-якому клієнту - побутовому або непобутовому - протягом 60 днів. За цей час споживач має знайти собі нового постійного постачальника газу.

Зазначається, що за умовами конкурсу, кандидат на ПОН має забезпечити резерв у 3,5 млрд куб м газу - це показник найбільшого місячного споживання в опалювальний сезон 2019-2020. 

У пресслужбі додали, що НАК "Нафтогаз України" неодноразово доводив, що здатен забезпечити безперебійне постачання газу у складних ситуаціях, а газопостачальна компанія - ефективно працювати з українцями.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb