1+1 назвав частки каналу, якими володіють дружина Медведчука та Суркіс

Медіагрупа "1+1 media" повідомила, що в компанії Вolvik Ventures LTD (володіє 24,65% ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1+1") дружина народного депутата Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко має частку 33,33%, а олігарх Ігор Суркіс має 33,34% в фірмі

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Відповідно, кожна з цих осіб володіє в телеканалі "1+1" часткою, меншою за 10%. Наразі юристи "1+1 media" надіслали додатковий запит у Вolvik Ventures LTD з метою отримання оригіналів документів, що підтверджують зазначені факти", - йдеться в заяві медіагрупи.

У медіагрупі висловили занепокоєння тим, що не отримали цю інформацію від міноритарних власників відразу після зазначених змін.

"Крім того, юристи Суркіса показували неактуальну інформацію на запити "1+1 media", коли холдинг звітував перед Національною радою з питань телебачення і радіомовлення", - зазначається в заяві медіагрупи.

"1+1 media" називають такі дії з боку міноритарних власників недбалістю.

У медіагрупі також заявили, що редакційна політика медіаресурсів групи була й залишається без змін.

"Зміни, які відбулися, жодним чином не позначилися на нашій державницькій позиції й не позначаться в майбутньому, адже наявні власники є учасниками з несуттєвою концентрацією (до 10%) і не можуть впливати на функціонування бізнесу й тим паче — втручатися в редакційну політику та впливати на контент будь-яких програм", - наголосили в "1+1 media".