Знайдений мертвим мер Сеула залишив передсмертну записку, в якій просив вибачення

У мережі з’явився текст передсмертної записки, яку написав мер південнокорейського Сеула Пак Он Сун, який загинув 9 липня

Про це повідомляє південнокорейське агентство Ренхап

"Пробачте мені всі. Спасибі всім, хто був поруч у моєму житті. Я прошу вибачення у своєї родини, якій приніс лише біль. Будь ласка, кремуйте моє тіло і розвійте прах над могилою моїх батьків", - йдеться в записці, знайденій на його столі в кабінеті.

Про зникнення мера Сеула 9 липня стало відомо від його дочки. Вона сказала поліцейським, що вже п’ять годин не може додзвонитися до батька, і розповіла про його записку, схожу на заповіт.

Міська влада заявила, що цього дня Пак Он Сун не прийшов на роботу через погане самопочуття і скасував всі справи.

Поліція вивчила записи з камер відеоспостереження і встановила, що мер вийшов зі своєї резиденції в Центральному Сеулі о 10:44 за місцевим часом і за 15 хвилин прибув до парку Пугаксан в центрі столиці.

Пошукова операція тривала близько семи годин - до неї підключилися сотні поліцейських з безпілотниками і пошуковими собаками. Тіло 64-річного міського голови без ознак насильницької смерті виявили близько опівночі на пагорбах гори Бугак неподалік від його резиденції. Поруч з ним була сумка, пляшка з водою, телефон, письмове начиння і візитна картка. Ймовірно, він наклав на себе руки. Поліція почала розслідування його загибелі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb