Обіцяний окупантами новий театр ляльок у Сімферополі так ніхто і не побудував

Російською владою Криму розірвано договір з підрядником будівництва Театру ляльок в Сімферополі - компанією "Меандр". Самого ж підрядника включать до списку недобросовісних

Про це повідомив "віце-прем'єр республіканського уряду" Євген Кабанов, передає Еспресо.TV з посиланням на портал All Crimea.

"Зараз ведеться робота по розірванню держконтракту з ТОВ "Меандр" в односторонньому порядку", - повідомив Кабанов.

За словами віце-прем'єра, середньомісячне освоєння виділених коштів протягом 2019 року склало трохи більше 4,8 млн рублів при тому, що ціна контракту перевищує 1,1 млрд рублів.

"На даний час замовник займається коригуванням проектно-кошторисної документації в зв'язку з великою кількістю виявлених невідповідностей, у тому числі тих, які зачіпають конструктивні рішення об'єкта. Будівельно-монтажні роботи на об'єкті не ведуться", - додав він.

Нова п'ятиповерхова будівля театру ляльок будується в центрі Сімферополя на місці старого одноповерхового будинку, спорудженого ще в 30-х роках ХХ століття. У новій будівлі розмістяться дві сцени на 300 і 100 посадочних місць, а також виробничий комплекс: приміщення для репетицій, примірочні, кімнати для артистів, складські приміщення та цехи. Також передбачена підземна парковка на 22 місця.

Спершу передбачалося, що будівля буде введено в експлуатацію в грудні 2019 року.

Будує компанія "Меандр" з Санкт-Петербурга, їй же доручили й реставрацію Воронцовського палацу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb