"За те, що я торкнувся Вашої руки": нардеп-"слуга" Мотовиловець вибачився перед Іоновою

Народний депутат фракції "Слуга народу" Андрій Мотовиловець вибачився перед депутаткою фракції "Європейська солідарність" Марією Іоновою за те, що "торкнувся" її руки під час штовханини біля трибуни

Про це він заявив у сесійній залі Верховної Ради 13 липня, передає Еспресо.TV.

"Друзі, у п'ятницю сталася прикра подія. Під трибуною була штовханина. І я прошу вибачення у Марії Миколаївни Іонової за те, що я торкнувся Вашої руки. Прошу мене вибачити. Цю трибуну досить часто використовують для політичного тиску, образ та іншого. Це роблять досвідчені політики. Я не хочу бути досвідченим політиком. Я хочу бути ефективним політиком. Наше завдання приймати закони. Писати їх і працювати. Прошу прийняти мої вибачення", - заявив Мотовиловець.

У свою чергу співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко зауважила, що Іонова наразі перебуває у відрядженні, але слухає трансляцію засідання ВР.

"Вона і наша політична сила приймає ці вибачення. Ми вважаємо, що це зараз хороший приклад, коли молоді політики вчаться досвіду. Тому що за певні випадки краще вибачитись, поставити крапку і разом рухатися далі в розбудові парламентаризму, гендерної рівності і працювати на країну", - наголосила Геращенко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb