Разумков анонсував позачергові засідання Ради на цьому тижні

13 листопада голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про два позачергових засідання ВР на останньому пленарному тижні сесії

Про це Дмитро Разумков заявив на засіданні погоджувальної ради, передає Еспресо.TV.

"Я хотів би також проінформувати, що звернулись депутатські фракції та групи з пропозицією продовжити той режим роботи, в якому ми працювали на минулому пленарному тижні, а саме - у вівторок та четвер до третьої години дня, середа - до другої години, п'ятниця - до другої години", - зазначив голова ВР.

Спікер зауважив, що можливе позачергове засідання стосується голосування за законопроєкт про азартні ігри, який намагаються прийняти в останній тиждень роботи.

Окрім цього сьогодні після погоджувальної ради депутати розглянуть проєкт постанови про призначення місцевих виборів на 25 жовтня.

Апарат ВР відзначив наступне:

"У зв’язку з вимогою 158 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України: 1. Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 15 годину 14 липня 2020 року".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb