Загострення на Донбасі: поранено шестеро українських військових

12 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Вони застосували при цьому заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи 152-го та 122-го калібру, 120-ти та 82-х мм міномети, а також гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів 5 військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, ще один – бойове травмування. За даними розвідки, 12 липня українські військовослужбовці знищили 3 окупантів та щонайменше 8 поранили.

Також, минулої доби збройні формування РФ зі сторони Спартака обстріляли житлові будинки в Авдіївці. Внаслідок обстрілу один боєприпас розірвався на городі домогосподарства та ударною хвилею пошкодив вікна приватного помешкання. Ще один боєприпас влучив в дах будинку. Жертв та поранених серед цивільного населення немає.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник вів вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї неподалік Кам’янки. За наявною інформацією втрат серед наших захисників немає.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb