Спаринг-партнер розповів, як Ломаченко плакав після поразки

Ірландський боксер Ерік Донован пригадав, як українець Василь Ломаченко плакав після єдиної у любительській кар'єрі поразки від росіянина Альберта Селімова

Про це повідомляє Second Out.

За словами Донована, який спарингував із Ломаченком у 2010 році, він був вражений тим, як український боксер сприйняв поразку від Селімова у фіналі чемпіонату світу-2007.

"Я був на чемпіонаті світу в Чикаго І бачив, як Ломаченко програв Селімову в фіналі. Це був перший раз, коли він програв в аматорському бою. Він сидів в рингу, вони протестували. Він плакав, не йшов. Багато людей сміялися з нього, жартували над ним. Я тоді дивився на молодого хлопця і думав, що у нього розбите серце від поразки. Я тоді не зрозумів, наскільки це була для нього велика трагедія. Він був справжнім чемпіоном, природженим воїном. Це був єдиний програний бій, що було дуже незвично", - розповів Донован.

Також він запевнив, що його спаринг із Ломаченком був дуже конкурентним.

"Це був дуже конкурентний спаринг. Він не був вибуховим чи нокаутуючим, але вийшов активним і стимулюючим мозок, адже я перебував у рингу з тим, хто неймовірно боксує, з приголомшливими рефлексами і розумом", - пригадав ірландець.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb