17-літній юнак з Львівщини втік з дому, щоб потрапити в ООС

13 липня хлопець покинув батьківський дім в селі Гринів Пустомитівського району, а 15-го його виявили на блокпосту в Донецькій області

Про це повідомляє поліція Львівської області.

"13 липня у поліцію з заявою про зникнення свого 17-річного сина, Дениса Лагодича, звернувся мешканець села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22.00 хлопець пішов з дому, після чого зв'язок з ним був втрачений", - розповіли в поліції.

Зазначається, що на пошуки хлопця задіяли співробітників ювенальної превенції, дільничних офіцерів поліції, оперативників та співробітників інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Орієнтування на безвісти зниклого були розіслані у територіальні підрозділи Національної поліції України. 

"Завдяки взаємодії та фаховості, сьогодні, 15 липня, поліцейські розшукали хлопця у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області. За його словами, він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави", - йдеться в повідомленні.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb