Чісора не хоче битися з Усиком без глядачів на трибунах

Британський важковаговик Дерек Чісора заявив, що не хоче проводити бій з українцем Олександром Усиком за порожніх трибун

Про це повідомляє iFL TV.

За словами Чісори, він не уявляє собі, як можна битися без вболівальників.

"Наразі ми очікуємо, що скаже Едді Хірн, що скаже уряд. Поки мені більше нічого не відомо. Чи будемо ми битися без глядачів? Ні, я не хочу цього. Особисто я не зможу битися без фанатів, це дуже складно і для мене буде важко, як, гадаю, і для Усика", - сказав Чісора.

Водночас, він висловив переконання, що промоутери Едді Хірн та Девід Хей зроблять усе можливе, аби поєдинок відбувся цього року.

"Я і Олександр - ми гладіатори, хочемо, щоб люди дивилися наш поєдинок. Є телеглядачі, але мені б хотілося, щоб фани прийшли на арену і отримали задоволення від цього протистояння. Я впевнений, що ми поб'ємося в цьому році, оскільки ми бажаємо провести бій, а люди хочуть розважитися. Я на сто відсотків упевнений, що Едді Хірн та Девід Хей влаштують цей поєдинок", - зазначив Чісора.

Бій Усик – Чісора був запланований на 23 травня в Лондоні, проте через пандемію коронавiрусу його перенесли на невизначений термін.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb