Гвардіола відреагував на скасування дискваліфікації "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола привітав рішення Спортивного арбітражного суду про скасування дискваліфікації англійського клубу з Ліги чемпіонів

Про це повідомляє Goal.

За словами Гвардіоли, він щасливий, що CAS (Спортивний арбітражний суд) дозволив "Манчестер Сіті" грати у Лізі чемпіонів у наступному сезоні.

"Я неймовірно щасливий через рішення, яке доводить, що те погане, що говорили про клуб - виявилося неправдою. За 10 років ми зробили крок вперед. Ми вклали багато грошей, ми пройшли цей правильний шлях. Ми не дискваліфіковані, тому що слідували правилам фінансового фейр-плей. Якби ми цього не робили, то були б покарані", - сказав Гвардіола.

Тренер додав, що "Манчестер Юнайтед", "Арсенал" та "Челсі" також у попередні роки вкладали багато грошей.

"Манчестер Юнайтед" і "Арсенал" в попередні періоди, коли вони вигравали АПЛ, інвестували більше, ніж інші. "Челсі" теж, коли вигравав лігу, вкладав більше грошей, ніж інші клуби. Ми побудували клуб, який може конкурувати в АПЛ і Лізі чемпіонів. Для цього мені потрібно, щоб клуб був фінансово сильним", - зазначив Гвардіола.

Нагадаємо, УЄФА дискваліфікував "Ман Сіті" на два роки з єврокубків за порушення фінансового фейр-плей. Клуб звинувачувався в фінансових махінаціях зі спонсорськими контрактами.

У нинішньому розіграші Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" в першому матчі 1/8 фіналу на виїзді здолав "Реал" з рахунком 2:1. Повторна зустріч відбудеться в серпні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb