В Одесі затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки поліцейського

15 липня ДБР повідомило про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої ювенальному інспектору з Одеси

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, спільно з Одеським управлінням ДВБ Нацполіції за процесуального керівництва прокуратури Одеської області, повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції у м. Одесі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки

Зазначається, що слідство встановило, як неповнолітня дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня 2020 року, коли до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Правоохоронці склали відносно матері адміністративний протокол, а з її донькою провели бесіду.

"11 лютого підозрюваний, який на той час працював на посаді інспектора сектору ювенальної превенції, змусив неповнолітню поїхати до нього додому, де зґвалтував її, а потім відвіз на місце зупинки громадського транспорту. За кілька днів потерпіла наважилася розповісти про злочин своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронців", - відзначили в ДБР.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb