Тренер здивував причиною відмови українця від бою з найкращим боксером світу

Тренер Сергія Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що українець відмовився від бою з мексиканцем Саулем Альваресом через другорядність його титулу

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами Розьє, українець обрав поєдинок з чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у середній вазі (до 72,6 кг) американцем Джермаллом Чарло, оскільки стати володарем титулу в бою з Саулем Альваерсом складно. До того ж, тренера не влаштовує пояс регулярного чемпіона WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у другій середні вазі (до 76,2 кг), за який мексиканець запропонував битися українцю.

"Здається, ми близькі до угоди. Я поки точно не знаю, але схоже на те, що ми наближаємося до чоловіка, прізвище якого починається на букву Ч. Сергій - некоронований чемпіон світу в середній вазі, і я б хотів, щоб він обернув пояс навколо своєї талії. З Канело це складно зробити. До того ж пояс "регулярного" чемпіона, який він відібрав у Роккі Філдінга, - це сміття, він не цінується. Тому ми бажаємо завоювати справжній титул", - сказав Розьє.

Альварес є володарем "франчайзингового" титулу WBC та пояса WBA у середній вазі та є чемпіоном WBA у другій середній вазі. Мексиканець лідирує в рейтингу найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, за версією журналу The Ring.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb