Україна підтримала заяву США, Британії та Канади щодо спроб російських хакерів викрасти дані про вакцину від COVID-19

Глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба підтримав заяву Великої Британії, Канади та США щодо спроб пов’язаних з РФ хакерів викрасти дані про розробки вакцин та ліків від коронавірусу

Про це він написав у Twitter.

"Я приєднуюся до Домініка Рааба (очільник МЗС Великої Британії, - ред.), канадських та американських партнерів, які висловлюють занепокоєння з приводу російських кібератак, спрямованих на розробників вакцини від COVID-19. Україна протягом багатьох років переживає російські кібератаки та наполягає, що міжнародне право повністю застосовується до кіберпростору. Порушення не повинні залишатися безкарними", – наголосив міністр.

I join @DominicRaab, Canadian & U.S. partners in voicing concern over Russian cyber attacks against COVID-19 vaccine developers. Ukraine has suffered Russian cyber attacks for years & insists the international law fully applies to cyber space. Violations should not go unpunished.

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) July 16, 2020
  • Сполучені Штати Америки, Велика Британія та Канада звинуватили РФ в четвер у спробі вкрасти інформацію від дослідників, які шукають вакцину від хвороби COVID-19.