В Одесі затримали двох поліцейських, які "кришували" проституцію

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили двох оперуповноважених Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполіції в Одеській області на вимаганні грошей за "кришування" проституції

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Оперуповноважені вимагали $2500 від осіб, які надають платні інтимні послуги на території міста Одеса. Натомість обіцяли не притягувати їх до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією) та сприяти у подальшій протиправній діяльності. Після переказу на картковий рахунок чергового траншу неправомірної вигоди у сумі 24200 грн оперуповноважених було затримано", - йдеться у повідомленні.

За місцем роботи та проживання оперуповноважених провели обшуки. Слідчі ДБР повідомили затриманим про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України), вирішується питання про арешт підозрюваних.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років, з конфіскацією майна.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb