Дружині АТОвця та молодій матері потрібна допомога на лікування

У 33-річної журналістки зі Львова діагностували складне захворювання – множинні пухлини печінки і заочеревного простору

Про захворювання і прохання про допомогу повідомив чоловік Оксани Жили АТОвець Віктор Царьов (Viktor Pres). Сім’я виховує семимісячну доньку.

"Друзі, в моїй сім'ї трапилася біда і мені дуже потрібна ваша допомога. У моєї дружини, мами моєї семимісячної донечки, декілька тижнів тому діагностували складне захворювання – множинні пухлини печінки і заочеревного простору. Лікування складне і дуже дороге. За попередніми підрахунками потрібно буде щонайменше мільйон гривень. В нас таких коштів немає", - зазначив Віктор Царьов.

 Віктор з дружиною Оксаною, джерело: їхні сторінки у Facebook

Зазначимо, місяць тому Віктор змушений був демобілізувався з лав ЗСУ після 26 років служби, щоб бути поряд з дружиною у важкий момент. Окрім того, потрібно доглядати маленьку донечку.

"Віктор з тих українських офіцерів, які не зрадили присязі в Севастополі і виходили з Криму під українськими прапорами. Він воював в легендарний зведеному загоні Повітряних сил України "Дика качка", який тривалий час стримував наступ на Донецький аеропорт", - запевнила засновниця БФ "Крила надії" Наталія Ліпська. Збір іде на реквізити БФ "Крила надії". 

Реквізити для допомоги:

Призначення платежу: благодійна допомога на лікування дружини.