Львівський бронетанковий завод передав Укроборонпрому партію модернізованих танків Т-64

17 липня ДП "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", передало для потреб Мініоборони України чергову партію відремонтованих та модернізованих танків Т-64

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

"Основна модернізація танка Т-64 – це насамперед системи зв’язку і управління вогнем. Відтак, танки отримали нові сучасні нічні приціли, новітні цифрові радіостанції, супутникові системи навігації, встановлені комплекти динамічного захисту та ще чимало додатків для більш ефективного виконання бойових завдань", – заявив керівник заводу Віктор Андрощук.

Зазначається, що в ході ремонту фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики танків: встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо.

В Укроборонпромі також відзначили, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення конструкторсько-технологічне бюро ЛБТЗ працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb