Тренер пообіцяв Джошуа проблеми у бою з "хитрим" Пулєвим

Британський тренер Пітер Ф'юрі заявив, що на чемпіона світу Ентоні Джошуа чекає складне випробовування у бою з болгарином Кубратом Пулєвим

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами тренера та дядька британського важковаговика Тайсона Ф'юрі, Джошуа не варто недооцінювати Пулєва.

"Пулєв дуже хитрий, і він буде в прекрасній формі, адже покладає надії на цей бій. У нього дуже хороший джеб. Він дуже недооцінений боксер, цей Пулєв. Дуже незручний. Джошуа потрібно буде йти на ризик, тому що йому не вдасться просто влучати в Пулєва своїм здвоєним джебом і правою, не важливо яким швидким та підготовленим він буде", - сказав Пітер Ф'юрі.

На його переконання, Джошуа доведеться докласти максимум зусиль задля перемоги.

"У молодості завжди більше шансів, але Пулєва не можна недооцінювати, тому що він дуже розумний боксер. Якщо він почне працювати, увійде в свій ритм, він може перемолоти тебе. Це безумовно не той бій, де Джошуа можна боксувати на задній нозі, тому що це явно буде на користь Пулєву. Пулєва перебоксувати непросто", - додав Ф'юрі.

Джошуа є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb