Віцемер Черкас назвав замовника свого "вбивства"

Заступник голови Черкаської міськради Юрій Ботнар, викрадення і вбивство якого інсценізували СБУ і ДБР, вважає, що замовником є не затриманий депутат міськради Максим Шадловський, а директор компанії "Нова якість" Андрій Бортник

Про це Ботнар заявив на брифінгу і розмістив відеозапис у Facebook.

"Я не вважаю, що Шадловський є "кінцевим бенефіціаром" цього замовлення. Під протокол слідству я повідомив, що пов'язую цей замах з моєю діяльністю, політичною, службовою, антикорупційною, оскільки і я, і наша команда послідовно голосувала за розірвання угод з "Новою якістю", яка належить Бортнику", - заявив депутат.

За його словами, Шадловський, який потрапив до міськради через "партію Бродського", Олексій Романов і Людмила Бордунос є "політичним дахом" Бортника.

Ботнар вважає, що уклавши угоду з управлінською компанією, місто замість вивезення сміття та утримання будинків "отримало набагато більшу проблему із захмарними тарифами і дивною "новою якістю".

Водночас у "Новій якості" звинувачення депутата назвали "абсурдними", тарифи не вважають"захмарними" і погрожують судовим позовом.

“Ми проаналізували з юристами висловлювання Ботнара. Звертатимемося у поліцію із заявою про неправдиве повідомлення про злочин”, - заявив Бортник.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb