Визначилися потенційні суперники "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" дізналося ймовірних суперників по третьому відбірковому раунду Ліги чемпіонів

Про це повідомляє football.ua.

"Динамо" почне виступи у Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду, який у новому сезоні буде складатися з одного матчу. Водночас, у раунді плей-офф команди зіграють по дві гри.

Свого першого суперника "Динамо" дізнається 31 серпня, а 1 вересня УЄФА проведе жеребкування плей-офф.

Якщо усі сіяні команди з другого кваліфікаційного раунду пройдуть в третій (чеська "Вікторія", австрійський "Рапід" і нідерландський АЗ; або "Бешикташ" замінить АЗ, якщо він буде представляти Туреччину), то там сіяними будуть португальська "Бенфіка", "Динамо" і бельгійський "Гент".

Четвертим сіяним стане стамбульський клуб, або російські "Краснодар" чи ЦСКА. "Динамо" точно не зіграє проти росіян, оскільки УЄФА й надалі розводить представників України і Росії.

Тому, якщо Туреччину представлятиме "Бешикташ", то суперником "Динамо" стане одна з трьох несіяних команд – французький "Ренн", "Рапід" чи "Вікторія". Також кияни можуть зустрітися з АЗ, грецьким ПАОК або представником Хорватії, якщо вони дійдуть до цієї стадії.

Якщо Туреччину представлятиме "Сівасспор" або дискваліфікований УЄФА "Трабзонспор", який оскаржує відсторонення в Спортивному арбітражі в Лозанні, суперником "Динамо" стане одна з чотирьох несіяних команд – "Ренн", АЗ, "Рапід" чи "Вікторія". Або ПАОК, хорватський, турецький клуб, якщо вони дійдуть до цієї стадії.

Якщо Лігу Європи виграє клуб, який забезпечив собі місце в Лізі чемпіонів через чемпіонат, то "Ренн" потрапить на груповий етап відразу.

Остаточний список потенційних суперників "Динамо" залежить від підсумків чемпіонату Туреччини, Ліги Європи та результатів апеляції "Трабзонспора" у CAS.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb