Добре, що зберегли своє ім’я, - тренер "Колосу" Костишин висловився після сенсаційної перемоги над "Динамо"

Головний тренер ковалівського "Колоса" Руслан Костишин поділився своїми враженнями після сенсаційної перемоги над київським "Динамо" (2:0)

Про це повідомили кореспонденти програми "Футбольний формат" на телеканалі "Еспресо".

У 32-му турі УПЛ "Колос" вперше у своїй історії переміг "Динамо".

"Довгоочікувана перемога над одним із наших грандів. Досі ми не вигравали у грандів у чемпіонаті України. Ще й провели перший матч на нуль. Добре, що зберегли своє ім’я. Ми грали чесно, без усіляких зайвих справ. Хочу привітати нашого президента з тим, що у нього є така команда. Він заслуговує на таку команду в плані ставлення до роботи, чесності, порядності. Ми грали за нього і за своє ім’я", - сказав Костишин.

Гравці і тренерський штаб готуються до плей-офф матчу за путівку в Лігу Європи.

"Однак емоції не такі яскраві, бо нас очікує ще важлива гра плей-офф за Лігу Європи 25 липня. Радість усе одно присутня, адже ми виграли у "Динамо" на "Олімпійському", у лобовій грі для киян, коли вони боролися за Лігу чемпіонів. Проте емоції стримані, оскільки ми розуміємо, що маємо важливу гру попереду. Наша команда в порівнянні з минулим сезоном не сильно змінилася, а у "Дніпра-1" – дуже змінилася. У нас прийшли стрижневі футболісти Петров і Богданов – і все. А у дніпрян після нашої останньої гри все змінилося досить конкретно. У них більш атлетичні футболісти, які грають у зовсім інший футбол, команда змінилася тактично. Будемо дивитися", -  зазначив Руслан Костишин.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb