Двоє водіїв загинули: на Львівщині масштабна аварія

Автозіткнення трапилося на дорозі Київ — Чоп неподалік села Угерсько Стрийського району. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області, передає “Еспресо-Захід”.

Сьогодні, 21 липня, опівдні на автодорозі “Київ — Чоп” трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє людей. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Інфініті» виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Нісан», після чого зіткнувся з автомобілем «Пежо Партнер». Окрім того, уламками автомобілів-учасників зіткнення був пошкоджений автомобіль «Мазда». Внаслідок зіткнення водії «Інфініті» та «Пежо» від отриманих травм померли на місці події. Також тілесні ушкодження отримала пасажирка «Пежо» - вона госпіталізована.

“За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України/ Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”, - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці уточнюють особисті дані учасників та обставини дорожньо-транспортної пригоди.