Маркевич порадив Скрипнику не погоджуватися очолювати "Динамо"

Авторитетний український тренер Мирон Маркевич не радить Віктору Скрипнику залишати "Зорю" заради роботи в "Динамо"

Про це повідомляє 1927.kiev.ua.

За словами Маркевича, якщо один з головних претендентів на посаду головного тренера "Динамо" Скрипник погодиться очолити київський клуб без підсилення, то зазнає невдачі.

"Припустимо, прийде Віктор Скрипник, він хороший тренер, довів це роботою з "Зорею". Якщо Скрипнику дадуть підписати хоча б сім-вісім гравців хорошого рівня, а не щось таке, що не так лежить чи бігає по Європі та шукає, де б ще заробити, то він щось зробить у "Динамо". Якщо ж такого підсилення не буде і він хоче "згоріти" - нехай йде, немає питань. На трьох-чотирьох футболістах вся команда не може виїхати, а президент клубу цього не розуміє, бо він не футбольна людина", - сказав Маркевич.

Він переконаний, що проблема "Динамо" полягає не у тренері, а у менджменті клубу на чолі з президентом Ігорем Суркісом.

"Яка різниця, який тренер? Там немає команди, слабке керівництво і президент. При чому тут тренери? Основне - немає команди. Будуть міняти тренерів - далі що? Яка різниця, хто буде тренувати? В "Динамо" потрібно все докорінно змінювати. Не може такого бути, що 20 років в усьому винні всі, окрім президента клубу. Він явно не тягне. Там повний бардак. Був винний Хацкевич, тепер Михайличенко. В "Динамо" зараз немає кому грати, крім трьох-чотирьох гравців. Хто бере тих футболістів? Хто брав Соля й інших гравців, які є явно не рівня "Динамо"? Це найслабша команда в історії київського "Динамо", - констатував Маркевич.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb