Ми говоримо про перспективу і розвиток, - віцепрезидент "Ворскли" Олег Лисак

Віцепрезидент полтавської "Ворскли" Олег Лисак розповів про майбутній розвиток команди після завершення сезону 2019/2020

Про це повідомили кореспонденти програми "Футбольний формат" на телеканалі "Еспресо".

Перед "Ворсклою" стояло завдання вийти у фінал Кубка України з футболу.

"Ми планували на початку минулого сезону десь результати в районі сьомого-восьмого місця. Оскільки ми розуміли, що ми зайшли у період дуже жорсткої зміни поколінь у "Ворсклі". І в принципі, регламент УПЛ дозволяв говорити про те, що ми могли боротися за єврокубки. Але відверто хочу вам сказати, що вихід до фіналу Кубку України був для нашої команди дуже виснажливим, і в моральному плані, і в фізичному плані. Плюс, ця історія з карантином, вона точно не додала нам як мінімум стану, в якому ми могли б боротися за восьме місце", - сказав Лисак.

Керівництво клубу дивиться на наступний сезон з оптимізмом.

"Десь, ми компенсували фіналом кубка той провал, який був восени. Але, давайте говорити з позитивом – ми все ж таки грали у фінальному матчі, грали достойно. Суперник був дуже складний, і "Динамо" було дуже вмотивоване. Тому, маємо те, що маємо.  І фінал Кубку, і те місце, яке ми посіли в чемпіонаті – це вже минуле. Ми розраховуємо на формування нової команди на сьогодні. Подивіться – на фінал Кубку України ми вийшли двома гравцями 2000-го року народження, з центральним захисником 1998-го року. А ще 21-річний воротар Дмитро Різник, чемпіон світу U-20. І кістяк команди на наступний сезон, у нас сформований. На сьогоднішній день задача буде стояти – дивитися дещо далі. Вже говорять про те, що за рік не буде чемпіонату дублюючих складів, і ми про це також повинні думати. Тому, у нас немає задачі – "сьогодні і зараз", ми говоримо про перспективу і говоримо про розвиток", - підкреслив Олег Лисак.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb