Ніхто не буде слухати під час матчу, що кричать з трибун, - Скрипник

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник розповів, чому його команда на намагалася ризикнути у кінці матчу проти "Десни"

Про це повідомили кореспонденти програми "Футбольний формат" на телеканалі "Еспресо".

Гра завершилася внічию 1:1, і "Зоря" здобула бронзові нагороди чемпіонату. Але, у разі перемоги луганський клуб був би другим і здобув би перепустку в Лігу Чемпіонів. 

"Я чув, як хтось кричав з трибун "Колос забив!" (прим. - у паралельному матчі "Колос" переграв "Динамо" 2:0). Але повірте, коли ти знаходишся у епіцентрі такої гри, коли йде напруга, коли ми зрівняли рахунок, і ми знаємо, що наші опоненти дуже сильні, їм потрібна тільки перемога, і вони тиснуть – атаки, довгі передачі, підбирання, і у цей момент - що мені робити? Кричати хлопцям: "Кидайте усе! Побігли вперед", - сказав Скрипник.

 Український фахівець зізнався, що головною ціллю команди були золоті медалі. 

"Мені здається, це було б нечесно по відношенню до цих хлопців. Тому що вони здобували цей результат протягом всього сезону для того, щоб ми стали бронзовими призерами.  Дійсно, якщо б в кінці матчу ми забили і виграли, то ми були б щасливі. Але ніхто не планував і не буде планувати, щоб під час матчу слухати щось там з трибун і починати ризикувати. Якщо б ми побігли вперед, потрапили у полон і стали у підсумку четвертими, ми би усі зараз були засмучені", - розповів Віктор Скрипник.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb