Чоловік у білому підкинув щось під автівку: очевидці про вибух авто в центрі Києва

Очевидці заявляють, що до вибуху автівки на Великій Васильківській бачили, як чоловік, одягнутий в біле, щось підкинув під низ авто

Про це повідомила кореспондентка Еспресо.TV Дарина Бубнюк.

"Автівка згоріла буквально вщент. Повністю зруйновано передній бампер. Вибиті вікна. Згоріли сидіння", - зазначила корепондентка.

Як розповідають очевидці, вони почули невеликий вибух і після цього зайнялася автівка.

"Очевидці почали самі намагатися загасити полум’я. Носили воду пляшками, вазами із сусідніх ресторанів. Однак, все-таки не вдалося побороти вогонь самостійно. Тому вогонь перекинувся на сусідню автівку Toyota. І в неї досить сильно теж постраждав задній бампер", - зауважила кореспондентка.

Була можливість, що постраждає третя автівка, однак, очевидці почали бити ногами по колесах, щоб прибіг власник на сигналізацію. І йому вдалося вчасно прийти й перепаркувати машину.

Очевидці розповіли, що думають, що це був підпал. Адже ніби-то декілька людей, які у цей час перебували на Великій Васильківській, бачили як чоловік одягнутий в біле щось ніби-то підкинув під низ автівки. І після цього стався вибух.

Поліція поки що нічого не коментує. Йде опитування свідків. Збирають відеозаписи з камер, які є поблизу. Інформації ні про постраждалих, ні про тих, чия це автівка поки не оголосили.

У поліції Києва зазначили: "За попередньою інформацією, вогнем частково пошкоджено припаркований поруч автомобіль. Внаслідок події ніхто не постраждав. Наразі на місці події поліцейські проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини та причини загоряння позашляховика "БМВ". 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb