Дрогобицька міськрада висловила недовіру нардепу від "Слуги народу" Оресту Саламасі

Таким чином міські депутати райцентру на Львівщині підтримали е-петицію дрогобичан, зареєстровану на офіційному інтернет-порталі міста у Єдиній системі місцевих петицій

Про це повідомляє Дрогобиччина – новини краю.

У петиції дрогобичани закликали депутатів ДМР висловити недовіру народному депутату України від 121-го мажоритарного округу Оресту Саламасі, а також його помічникам у зв’язку з бездіяльністю на виборчому окрузі та скерувати рішення до Верховної Ради України.

Менш ніж за тиждень е-петиція набрала необхідну кількість голосів громади.

У четвер, 23 липня, депутатський корпус Дрогобицької міської ради під час пленарного засідання сесії міської ради прийняв рішення про підтримку е-петиції та висловлення недовіри народному депутату від Дрогобиччини Оресту Саламасі.

Під час сесії секретар міської ради Дрогобича Олег Хрущ зазначив, що за рік перебування Ореста Саламахи у статусі народного депутата України від Дрогобиччини жодної зустрічі, навіть ознайомчої, з депутатським корпусом не відбулося.

Більше того, як йшлося під час сесії, Орест Саламаха не відгукнувся на офіційне запрошення усіх депутатів ради відвідати сесійне засідання для прийняття рішень з вирішення нагальних для регіону проблем.

За словами міського голови Дрогобича Тараса Кучми, за результатами розподілу коштів державного бюджету соціально-економічного розвитку Дрогобич не отримав жодних надходжень, на відміну від міст-сусідів, до прикладу, Самбіра.

Також у результаті діяльності народного обранця кошти державного бюджету, які першочергово були призначені для будівництва стадіону “Галичина” у Дрогобичі, були перерозподілені на інші виборчі округи.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb