Кличко: Київрада скасувала сплату пайового внеску для літніх майданчиків кафе і ресторанів

Київрада скасувала сплату пайового внеску для літніх та сезонних майданчиків кафе і ресторанів, а також - для бізнесу, який здійснює діяльність у дрібнороздрібній торгівельній мережі

Про це повідомив у Facebook мер Києва Віталій Кличко.

Депутати Київради ухвалили рішення про скасування сплати пайової участі для літніх та сезонних майданчиків закладів харчування. Також звільнили від сплати пайового внеску бізнес, який здійснює діяльність у засобах пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі і об'єктах сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі

За його словами, вони платитимуть символічну 1 гривню.

"Для літніх майданчиків біля ресторанів та бізнесу, що здійснює діяльність у засобах пересувної торговельної мережі та об'єктах сезонної пересувної торговельної мережі, ця норма діятиме до кінця жовтня цього року. А для сезонних майданчиків кафе і ресторанів – до кінця року", - написав Кличко.

А якщо підприємці вже сплатили пайову участь до вступу в дію рішення Київради - ці кошти будуть зараховані як сплата пайової участі на наступний період (рік).

"Кілька місяців заклади і підприємства не працювали. І отримали шалені збитки. Ми маємо створити сприятливі умови для роботи бізнесу в столиці. Бо малий і середній бізнес - це основа економіки міста. І, переконаний, спільними зусиллями та ефективною співпрацею ми цю кризу подолаємо", - додав мер Києва.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb