На Київщині розпочав мовлення телеканал "Біла Церква — Еспресо"

Поповнення у телевізійній сім’ї "Еспресо": з липня 2020 року у місті Біла Церква запрацював ще один кореспондентський пункт

Власне, це не лише представництво телеканалу. Це повноцінна редакція, яка готує програми  для глядачів  Київщини. 

Лише кілька тижнів злагодженої роботи знадобилося технічним працівникам телеканалу та творчому колективу, аби вже 17 липня видати перший прямий ефір.

"Відкриття нового телеканалу "Еспресо в Білій Церкві" - це визначна подія для нашого міста. Віднині жителі Білої Церкви матимуть можливість отримувати інформацію з перших джерел", — прокоментувала подію головний редактор "Біла Церква — Еспресо" Катерина Головіна.  

Головний редактор телеканалу також зазначила, що інформація для глядачів буде об’єктивною й матиме незаангажований характер.

"Ми щодня розповідатимемо про головні проблеми, головні теми дня. Все що турбує жителів Білої Церкви. В наших ефірах побачать експертів, спікерів — тих, хто робить місто наше кращим, квітучим", — уточнила пані Головіна.

Вже зараз  редакція готує 3 програми: 

Місто Біла Церква було обрано не випадково, адже це великий промисловий центр, де є кілька великих підприємств, на кшталт заводу "Росава".  Місто динамічно розвивається, а віднедавна ще й стало адміністративним центром  великого району, який об’єднав південь Київської області.  

На даний момент перегляд телепрограм на каналі "Біла Церква — Еспресо" доступний для абонентів кабельної мережі "Рось-телеком".