"Місця вистачить усім", - Олег Синютка про єдність проукраїнських сил

Політична платформа такого об’єднання проста: не шукаємо противника в українському, проєвропейському таборі, – вважає нардеп

Про це заявив на Загальних зборах Львівської організації партії "Європейська Солідарність" народний депутат України від цієї політичної сили Олег Синютка, – передає "Еспресо-Захід".

"Європейська Солідарність" звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці в інтересах України. Гарантуємо, місця вистачить усім", – зазначив Синютка. 

Політична платформа такого об’єднання проста: не шукаємо противника в українському, проєвропейському таборі, – наголошує Олег Синютка: "Ворог – це Кремль, його "п’ята колона" і ті з-посеред "слуг народу", хто витанцьовує перед олігархами".

Особливий наголос народний депутат зробив на спробах чинної влади й олігархів монополізували вплив на місцеве самоврядування. 

"І сьогодні я хочу звернутися до очільників міст, які стали на захист місцевого самоврядування. Львів, у якому при владі буде ЄС, підставить вам надійне плече", – наголосив Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбуваються Загальні збори Львівської організації партії " Європейська Солідарність".