Білоруська прокуратура почала "розслідування" щодо 7-річного сина опозиціонера Цепкало

Вероніка Цепкало, дружина білоруського дипломата, підприємця та опозиційного політика Валерія Цепкало, пояснила, чому вони з чоловіком прийняли рішення вивезти своїх дітей

Про це вона розповіла сьогодні, 26 липня 2020 року, на мітингу об'єднаної опозиції в місті Речиця (Гомельщина), передає Еспресо.TV.

"Вони починають здійснювати вплив на нас, на жінок. Світлана Тихоновська змушена була вивозити своїх дітей з країни. Я змушена була робити те саме після того як правоохоронні органи, прокуратура прийшла в школу до моїх дітей  й почалася перевірка. У мене двоє синів, вони щойно закінчили перший клас. Вони (спецслужби - ред.) знають, що одна дитина дуже прив’язана до мене, він спить з нами, це моя душа, це моє серце - і саме проти цієї дитини вони почали вести "розслідування"! Вони почали збирати інформацію про те, яка я мати", - зазначила Вероніка Цепкало.

"Ані я, ані Світлана не хочемо залишати Білорусь. Ми народилися в цій країні і хочемо бути тут корисними. Ми хочемо виховувати дітей у заможній, щасливій та безпечній Білорусі",  - запевнила вона.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb