В гуртожитку КПІ стався спалах коронавірусу. Захворіла третина мешканців

У столичному Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" зафіксовано спалах захворюваності на коронавірус

Про це вдень у неділю, 26 липня 2020 року, повідомив виконуючий обов'язки директора державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" Сергій Чумак, передає Еспресо.TV з посиланням на пресслужбу КМДА.

За його словами,  у одному з гуртожитків лабораторно підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірус серед курсантів.

"Перші чотири випадки були виявлені з 22 до 24 липня. За вчора у закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними з захворілими. Серед них на сьогодні - 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР", - розповів Сергій Чумак.

Він зауважив, що загалом у гуртожитку мешкають 152 курсанти.

"У гуртожитку проводяться відповідні заходи з дезінфекції. Усі інші контактні особи під медичним наглядом. Щоб запобігти поширенню інфекції серед курсантів, у гуртожитку визначено місця для ізоляції захворілих", - підкреслив Сергій Чумак.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb