Спалах коронавірусу в гуртожитку "КПІ": госпіталізували сімох курсантів

Госпіталізовані 7 із 52 курсантів Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації (ІСЗЗІ) Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", у яких діагностували коронавірус

Про це повідомляє Держслужба спеціального зв'язку та захисту інформації у Facebook.

"7 курсантів перебувають в Київській міській клінічній лікарні №4 з температурою тіла 36,8-37,2. Температура інших інфікованих - в межах норми. Стан здоров’я всіх курсантів задовільний", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 27 липня під час проведення планових щоденних тестувань курсантів та військовослужбовців ІСЗЗІ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.

Керівництво Держспецзв’язку та ІСЗЗІ, спільно з відповідними підрозділами КМДА організували комплекс необхідних санітарно-епідеміологічних заходів для запобігання та мінімізації можливих ризиків поширення захворювання на COVID-19 серед працівників та курсантів, а також поза межами інституту.

Зокрема, особовий склад Інституту забезпечено всіма необхідними медичними засобами для перевірки стану захворюваності на COVID-19.

Крім того, організовано проведення дезінфекції та вологого прибирання приміщень з дезінфікуючими засобами, здійснюється постійний скринінг температури всіх працівників інституту, розгорнуто санітарний намет.

Ситуація в інституті перебуває під постійним контролем керівництва Держспецзв’язку.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb