Поліція проводить обшуки у виробника дитячого харчування: компанія заявила про рейдерство

30 липня за ініціативи бізнес-об’єднання "CEO club" Антирейдерського Союзу підприємців України спільно з компанією "Еконія" пройде акція у Києві, Харкові та Одесі

Про це повідомляється на сторінці виробника дитячого харчування та питної води "Еконія", яка раніше заявляла про рейдерство з боку правоохоронців, у Facebook.

У Києві акція пройде за адресою вул. Академіка Богомольця,10 під стінами міністерства внутрішніх справ та Головного слідчого управління Національної поліції України.

Також організатори проведуть мітинги у м.Одесі та м. Харкові під стінами обласних управлінь національної поліції.

Дивіться також: Поліція проводить обшуки у виробника дитячого харчування: компанія заявила про рейдерство

"Мета акції - захист права власності в нашій країні, захист українського середнього і малого бізнесу від свавілля державних та правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

В акції планують взяти участь до 500 учасників (представники бізнес-клубу "CEO club", Антирейдерського союзу підприємців України, Платформи національних інвесторів "Бізнес 100", ГО "Бізнес Варта", ГО "Ділові українські жінки", трудові колективи та партнери "FGK Financial Group", ТОВ ПІІ "Еконія", "Zarina", а також українські підприємства, що готові об’єднатися на захист бізнесу).

"Учасники акції передадуть Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову Резолюцію мітингу, в якій висловлять єдину позицію українського бізнесу: неприпустимо використовувати правоохоронців у корупційних замовленнях для рейдерських атак та тиску на український бізнес", - йдеться в анонсі.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо