Луческу розповів, якими будуть його перші кадрові рішення у "Динамо"

Новий головний тренер "Динамо" Мірча Луческу заявив, що у киян хороший підбір гравців і він не буде нічого радикально міняти у київській команді

Про це Луческу повідомив 30 липня у Києві на власній презентації на посаді головного тренера "Динамо", повідомляє Еспресо.TV.

"Нічого радикально не міняю. Хочу дати гравцям можливість проявити свої найкращі якості. У мене є лише тиждень, щоб побачити гравців, познайомитися з ними, зрозуміти, в якому напрямку працювати. У мене буде індивідуальне спілкування з кожним з гравців, щоб зрозуміти психологічне налаштування, чого він хоче від цього життя", - сказав Луческу.

За його словами, у "Динамо" хороший підбір гравців і талановита молодь.

"Їм потрібно поміняти свій менталітет. Важлива організація гри і мотивація, щоб вони викладалися в матчах і на тренуваннях", - зазначив Луческу.

Також румунський тренер пообіцяв, що у міжсезоння "Динамо" підсилюватиметься.

"Що стосується новачків - я зустрівся зі скаутами, щоб вони надали кандидатури на перегляд. Потрібно визначитися з точкового підсиленням. Не можу зараз називати імена, мені потрібен час, щоб познайомитися, дати гравцям показати себе. Ми це зробимо найближчим часом", - запевнив Луческу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb