За "Динамо" вболівають не лише ультрас: Суркіс засудив реакцію фанів на призначення Луческу

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував фанів "Динамо" за протести щодо призначення румуна Мірчі Луческу головним тренером киян

Про це Суркіс заявив 30 липня під час презентації Мірчі Луческу на посаді головного тренера "Динамо", повідомляє Еспресо.TV.

За словами президента "Динамо" йому незрозуміла позиція частини фанів щодо призначення Луческу тренером киян.

"Так, деякі не прийняли цей вибір. У нас люди не звикли до цивілізованого ставлення. Наприклад, я навіть виписав собі, Моурінью працював і в "Порту", і в "Бенфіці", Дзаккероні - в "Інтері", "Мілані" і "Ювентусі", Антіч - в "Барселоні", "Реалі" і "Атлетико". Так, у Луческу була прекрасна історія в "Шахтарі". Вболівальники протестують незрозуміло чому. У футболі головне результат. Якщо ми будемо вигравати – усі будуть аплодувати. Якщо програвати - критикувати будуть мене", - сказав Суркіс.

Також президент "Динамо", додав, що за киян вболівають не лише ультрас.

"Мірча ніколи не сказав жодного поганого слова про вболівальників "Динамо". Так, він критикував Федерацію футболу, яку очолював мій брат Григорій Суркіс. Він завжди буде відстоювати інтереси своєї команди. Сподіваюся на мудрість наших уболівальників. У нас вболівальники - не лише ультрас. Ми йдемо своїм шляхом. Мірчу я розглядаю за професійними якостями. Все інше мене не цікавить", - запевнив Суркіс.

75-річний Мірча Луческу став головним тренером "Динамо" 23 липня та замінив на цій посаді Олексія Михайличенка.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb