В Одесі блогер намагався вкоротити собі віку після оголошення вироку суду

Підозрюваний у хуліганстві блогер Стас Домбровський перерізав собі горло у залі суду, коли судді призначили йому запобіжний захід у вигляді арешту без права застави

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Суд розглядав звинувачення Домбровського в хуліганстві і вирішив відправити його в СІЗО без права на заставу. Обвинувачений стверджував, що справа сфабрикована, а він заступився за друга, на якого напали близько десяти осіб. Домбровський з кривавою раною продовжував кричати про несправедливість.

Йому на місці надали медичну допомогу і госпіталізували.

"Попередньо встановлено: чоловік після оголошення йому підозри у вчиненні хуліганських дій самостійно прийшов у суд,  де йому обрали запобіжний  захід - тримання під вартою.Почувши рішення суду, 41-річний підозрюваний лезом поранив собі шию. Його  госпіталізовано.Правоохоронці проводять огляд та встановлюють обставини події", - прокоментували в поліції.

Підозру Домбровському вручили 31 липня.

За словами блогера, мова йде про бійку, яка сталася тиждень тому. Домбровський заявив, що він захищав колегу, на якого напали.

У Приморському суді уточнили, що події відбулися пізно увечері 20 липня на вулиці Успенській, 72 біля кафе "Віват". Близько 23:40 за даними слідства, підозрюваний вдарив потерпілого, який є учасником бойових дій. Той впав на землю і втратив свідомість.

"Надалі Д., продовжуючи свої протиправні хуліганські дії, з метою придушення волі оточуючих, погрожував застосуванням сльозогінного газу. Протиправні дії Д. тривали протягом приблизно 15 - 20 хвилин", - відзначили в суді.

Відзначимо, підозрюваний має 7 погашених судимостей за крадіжки, шахрайства та грабіж.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо