У Львові зніматимуть містичний трилер

Місто у фільмі буде повноцінним персонажем

Зйомки розпочнуться у вересні, однією з локацій буде балкон міського голови. А місто відіграватиме ключову роль, повідомили "Еспресо-Захід"у пресслужбі Львівської міськради.

"Ми зніматимемо містичний трилер у не дуже поширеному жанрі. Усі дії фільму відбуватимуться в нічному Львові. У нас Львів буде повноцінним персонажем: герой ходить реальними вуличками міста, Віденським двориком, аеропортом, науковою бібліотекою, площею Двірцевою тощо", — розповів кінорежисер Стас Капралов.

Додамо, вокзал та аеропорт осучаснили з часу попередніх зйомок у Львові, тому ці локації дещо відрізнятимуться від того, що було раніше. Цікаво, що кілька кадрів буде з балкону міського голови.

За сюжетом фільму, до Львова приїздить важливий гість — кардинал із Ватикану, якого приймає міська влада. Він має прочитати месу для людей. Знімальна група вважає, що найкращою локацією для цього може бути балкон міського голови. Андрій Садовий погодився на один день перетворити свій балкон на знімальний майданчик. Мер також нагадав, що нещодавно на цьому балконі він зустрічався із Папським кардиналом. "Він, власне, із цього балкону поблагословив місто", — додав міський голова.

Зніматиме фільм кінокомпанія Solar Media Entertainment.

Нагадаємо, на Львівщині знімуть кіно про пригоди саксонського лицаря.