Натисла червону кнопку та вивела співробітників: у банку розповіли про працівницю, що залишилась сам-на-сам з терористом

У банку розповіли подробиці інциденту із заручником у центрі Києва

Про це розповіла головний виконавчий директор банку Ірина Старомінська у Facebook.

"Сьогодні в наше відділення в Бізнес центр Леонардо прийшов чоловік, повідомив, що у нього бомба і виставив умови про онлайн ефір на телебаченні. У нього був великий рюкзак, який він прив'язав до ноги і валізу. 3 години йшла поліцейська операція", - нагадала Старомінська.

Протягом спецоперації впродовж тривалого часу разом з Карімовим перебувала голова відділення банку.

За словами виконавчого директора, її співробітниця зреагувала блискавично.

"Поки терорист розмовляв із працівницею, вона запропонувала йому води і в цей проміжок часу встигла довести до відома центральний офіс про подію, натиснула тривожну кнопку, швидко вивела з відділення всіх клієнтів і співробітників і домовилася з терористом, щоб він відпустив співробітницю (блондинку на фото в інтернеті), а замість неї залишилася вона", - пояснила Старомінська.

"3 години Наташа вела діалог з неадекватною людиною. Зуміла взяти у нього паспорт зробити копію і переслати колегам, паралельно закладаючи вікна папками, на вимогу злочинця, щоб снайпер не потрапив. Грошей він не просив, якщо кому цікаво", - відзначила директор.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо