"Шампанське на фарт не купували" - півзахисник "Колоса" Вадим Мілько

Півзахисник клубу УПЛ "Колос" (Ковалівка) Вадим Мілько в ексклюзивному інтерв’ю програмі «Футбольний Формат» на каналі Еспресо розповів про свої враження від фінального матчу плей-офф за Лігу Європи проти «Маріуполя», в якому ковалівці здобули перепустку у єврокубки

Якщо чесно, і досі не можу у це повірити, що ми здобули перепустку в Лігу Європи. А з іншого боку, ми реально це заслужили. Всі це бачили. Я дуже радий, що нас полюбили вболівальники, і не тільки з Ковалівки, і не тільки "Колоса". Навіть ті вболівальники, які навіть не знали таку команду, як наша. На фінальному матчі проти "Маріуполя" ми відчували підтримку, люди за нас переживали. І емоції переповнюють. 

Що було у роздягальні? Чи був там президент клубу?

Так, був президент клубу, і він сказав: "Я від вас у шоці"! Все керівництво клубу прийшло у роздягальню, і чесно кажучи, вони були такі спустошені після таких емоцій. Я думаю, вони тільки наступного дня зрозуміли, що сталося. Звісно, у роздягальні нас привітали, а ми качали Андрія Анатолійовича. І я так розумію, що шампанське "на фарт" не купували. Тільки пару пляшок у когось знайшлось у загашничку. Тож, були бризки шампанського та скандування "Колос, Колос".

Що по фінальному матчу проти "Маріуполя"? Така акуратна, обережна була гра. 

Я би сказав, що була справжня кубкова гра. Ніхто не хотів поступатися. Було багато стиків, багато боротьби. Напевно, ми більше хотіли виграти. "Маріуполь" вже двічі грав у Лізі Європи, а ми жодного разу. 

Чи важко було вийти на заміну у такій напруженій грі?

Якщо чесно, на заміну завжди важко виходити, тим більше у такій важливій грі, і за рахунку 0:0. Ми вийшли з Володимиром Лисенком на заміну вдвох, і я думаю картину ми не зіпсували, а тільки додали. 

Що казав Руслан Костишин, коли випускав вас на заміну?

"Вперед, мужики! Ваш зоряний час!"

 

Як святкували?

Ми одразу після гри зібралися з футболістами, а наступного дня, як казав Юрген Клопп, відчули те, що відбулось у фінальному матчі. 

Попереду кваліфікація Ліги Європи!

Чесно кажучи, так далеко загадувати не хочеться зараз. Потрібно всім трохи відпочити, тому що такий сезон зібганий вийшов. Дуже довгий був сезон у зв’язку з карантином. Зараз відпочинимо, і вперед в новий сезон з новими силами у бій!