Гармаш про Фокіна у ТКГ: Він дуже багато дивиться російських телеканалів

Представник Донецької області в ТКГ Сергій Гармаш заявив, що під час зустрічі української делегації з Леонідом Кравчуком, колишній прем'єр-міністр України Вітольд Фокін мав застарілу інформацію щодо ситуації та ставив наївні питання

Про це він повідомив в ефірі програми "Змістовно з Христиною Яцків" на Еспресо.TV.

"Мені здалося, що у Вітольда Павловича (Вітольд Фокін - колишній прем'єр-міністр України – ред.) трохи застаріла інформація і він дуже багато дивиться російських телеканалів. З іншої сторони, що позитивно, він співпереживає людям, які знаходяться на окупованій території й дійсно може репрезентувати якийсь погляд звідти. Він ставив начебто наївні питання, несвоєчасні", - заявив Гармаш.

За його словами, якщо Фокін ставив подібні питання, значить вони є і в частини українського суспільства.

"Але якщо вони є у нього, значить вони є у якоїсь частини нашого суспільства. Наприклад: "Після реалізації Мінська не приїдуть чи туди "правосєкі" зачищати цю територію?" У якійсь мірі це виглядало екстравагантно у нашій делегації, але якщо керівництво країни вирішило включити його (до складу делегації – ред.), знову ж таки не зрозуміло в якому статусі, у якій підгрупі він працюватиме. Напевно це має якийсь сенс. Я не бачу в цьому негативів великих", - наголосив Гармаш.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb