Команда Лопеса висунула новий ультиматум Ломаченку

Американський боксер Теофімо Лопес має намір відмовитися від бою з українцем Василем Ломаченком та почав шукати йому заміну

Про це повідомляє ESPN.

За словами менеджера американця Девіда Маквотера, команда Лопеса була готова до зменшення розміру гонорару через пандемію, але воно виявилося непропорційно великим.

"Ми були готові погодитися на попередньо обумовлене зниження гонорару, але в результаті зменшення виявилося занадто різким. Я думаю, що ми, швидше за все, проведемо інший бій в легкій вазі, а потім розглянемо пропозицію від Ломаченка. Багато в цій ситуації залежить від телеканалу ESPN. Якщо вони хочуть влаштувати цей поєдинок, то їм слід щось вигадати, щоб Top Rank влаштувала бій", - сказав Маквотер.

Також він додав, що Лопес не збирається йти на поступки.

"Боб Арум має рацію в тому, що Top Rank не повинна втрачати гроші на цьому поєдинку. І Теофімо теж не повинен. Найбільше від цього бою виграє ESPN. Я вважаю, що вони повинні знайти спосіб його влаштувати ", - сказав Макуотер.

Українець погодився битися за $3,25 млн, американцю запропонували $1,2 млн. Бій Ломаченко - Лопес запланований на 3 жовтня.

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі (до 61,2 кг). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb