Нафтогаз підвищив серпневу ціну на газ для населення

Ціна на природний газ становитиме 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості доставки

Про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз України".

Згідно з повідомленням, серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів газопостачальної компанії "Нафтогаз України" становить 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості доставки в рамках тарифу "Місячний".

"Ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду", - зазначили у пресслужбі.

У Нафтогазі зауважили, що із завершенням дії публічних спеціальних обов'язків (ПСО) компанія публікуватиме ціни на тариф "Місячний" на початку місяця споживання, у той час як раніше вона публікувалася лише після 22 числа.

За інформацією компанії, тариф "Місячний" - наразі перший тариф, який компанія пропонує клієнтам. Він передбачає постоплату за спожитий газ і всі користувачі автоматично переведені на нього.

При цьому у компанії звернули увагу, що клієнт може зекономити 1% загального рахунку, якщо сплатить за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання через особистий кабінет my.gas.ua або чат-бот GASUA.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb