В Івано-Франківську мітингують проти закриття спортклубів та фітнес-центрів

Представники спортивних клубів та фітнес-центрів Івано-Франківська сьогодні зранку вийшли на мирний пікет під адмінбудівлю ОДА

Прихильники спорту та здорового способу життя влаштували перед адміністрацією руханку і вимагатимуть у влади не закривати зали, а дати можливість працювати. Про це повідомляє Фіртка.

"Ми відстоюємо право на тренування. Спорт дає нам сили, енергії. Спортивні заклади мають бути відкриті, щоб пропагувати здоровий спосіб життя. Не розуміємо, чому працюють заклали харчування чи розважальні, а спортзали закривають. Я абсолютно не розумію, чому так, в нас на кожному кроці стоять антисептики, дезінфектори, ми протираємо тренажери", - говорить тренерка Ілона Калин.

А богатир Володимир Пиндус вважає рішення про закриття спортзалів політичним.

"Така політика держави складається. Літні майданчики всі відкриті. Спортзали, де люди проходять реабілітації, то вони не мають можливості бути здоровими. Якщо щось не влаштовує у залах - ми не проти перевірок. Закриття - то не варіант. Якщо вже і закривати, то все. Але не знаю, до чого ми докотимося такою політикою. Я очікую зустрічі з головою ОДА. Згідно зі статистикою, в нас 43% ліжок зайнято, тоді я не розумію, чому така паніка", - наголосив Пиндус.