Ломаченко пішов на радикальний крок заради порятунку бою з Лопесом

Український боксер Василь Ломаченко погодився на зменшення гонорару, аби відбувся бій за титул абсолютного чемпіона світу проти американця Теофімо Лопеса

Про це повідомляє Yahoo! Sports.

За словами промоутера українця Боба Арума, Василь Ломаченко погодився на зменшення гонорару, задля того, аби його бій з Теофімо Лопесом, який незадоволений фінансовими умовами, відбувся.

"Контракт, який ми запропонували Лопесу вдвічі перевищує його найбільший гонорар, який він отримував, і він говорить всі ці божевільні речі. Вони казали про $3 млн. Але це божевілля. У Ломаченко є контракт, і він уже допоміг нам. Він згоден боксувати за менші гроші, ніж прописані в контракті, тому що ставиться до ситуації з розумінням. Я в цьому бізнесі не для того, щоб втрачати гроші. Якщо вони відмовляться підписувати контракт, то я нічого не зможу вдіяти. Наступний", - сказав Арум.

Українець погодився битися за $3,25 млн, американцю запропонували $1,2 млн. Бій Ломаченко - Лопес запланований на 3 жовтня.

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі (до 61,2 кг). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb