На Київщині водій на дорозі почав стрільбу та поранив продавчиню. Поліція інкримінує хуліганство

Чоловік зчинив стрілянину із пістолету "Форт-12" по іншому водію, внаслідок чого поранив у груди продавчиню сусіднього кіоску

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Поліцейські затримали стрілка у Києві та вилучили у нього зброю. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання і за скоєне йому загрожує позбавлення волі до семи років", - йдеться в повідомленні.

Стрілянина сталася ввечері 5 серпня під Обуховим.

Водій на синьому Хюндаї здійснив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту. В результату чого була травмована 20-річна дівчина - продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрільби. Зловмисник втік, а дівчину з пораненням грудної клітки госпіталізували.

Затримали зловмисника у Києві. Ним виявився 33-річний столичний житель. Під час затримання поліція у нього вилучила пістолет «Форт-12», набої та дозвільні документи на зброю

"Конфлікт виник на світлофорі між водіями двох автомобілів. Потім один з них, під час руху автівки, з хуліганських мотивів почав вести хаотичну стрільбу в бік автомобіля свого опонента. В результаті цих неприцільних пострілів постраждала дівчина-продавець", - пояснили в поліції.

За фактом стрілянини відкрито кримінальне провадження за статтею пунком 4 статті 296  "хуліганство з використанням вогнепальної або холодної зброї". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо